Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podolí 17.11.2010

 Takže 17.11.2010 sme se zúčastnili s Kačkou&Joki a Anet&Amy a jetě pár dalšíma pandičkama halových závodů v Podolí.

 

První věc co mě zaskočila byla velikost (malost???) oné haly. Kdo tam byl tak ví :D Od této chvíle jsem nevycházela z údivu, podivovala jsem se i nad samotnou organizací a ,,občasnými" zmatky organizátorů. Nad tím, že nás tam všechny provdaly (volali všechny na start jako paní) a, že z Jokinky ( Carioca Zlatý Krystal) udělali prostě Krystala by se nejspíš dalo ještě přivřít oko.

Ale k těm horším věcem patří už to, že podle propozic měla být kladina až v kategori baby- 12-18 měsíců, ale objevila se už v baby - 0-6 měsíců a fakt, že začátečníci se měli dostavit na prezenci v 9 hodin, ale závodit začali až ve 14:00!!! Většina lidí to prostě nevydržela, sbalila saky paky, vzala si zpátky peníze a prostě odešla.

NIcméně my jakožto zástupci kategorie baby 6-12 měsíců sme se na řadu dostali. Tak sme s Amynkou opět nasbíraly nějaké ty zkušenosti, a snažili se to v rámci možností užít si. 

Celou dobu sem myslela na heslo ,, Co tě nezabije, to tě posílí!".

Tak sme vyrazili do boje! :) Ze všech běhů máme videa a časem by snad měly být i fotky!

 

 

HRA

První se běžela hra. S holkama sme dlouho probírali nejrůznější taktiky jak získat co nejvíc bodů ( idkyž moc toho vymyslet fakt nešlo), co se pro mě nakonec ukázalo jako naprosto zbytečné!  Amy  nebyla mimo ze závodní atmosféry, ale prostě si na sebe potřebovala strhnout veškorou pozornost a upoutat (gratuluju povedlo se Ejmo! >:/ :D). 

Podle mě to  už děla naschvál! :D Protože tohle neni možný (viz. minulé závody v Lounech).

No prostě podívejte se sami :D ( 1. našla nějakej papírek, 2.  našla svůj obojek, 3. chčije :D)

 

 

JUMPING

Jako druhý se běžel jumping. Opět sem musela trochu zataktizovat protože vodit na tak malym prostoru tak velkýho psa, přece jenom neni jednoduchý :D Tady jsem ale už své taktiky plně využila a vyplatilo se! Zaběhli sme čistě!  :D Získali sme 1. místo a zlatou medaili. (My a Joki s Kačkou sme jediný zaběhli čistě, nj Pandy vedou!)

 

 

AGILITY

A jako poslední se běželi agility. Do nich sem nastupovala už s trochou pozitivnější nálady. Amynka běžela pěkně, i když na kladině by mohla trochu přidat :D Nicméně sme skončili 3. (z 12ti tuším) kvůli mé hloupé chybě na poslední překážce. (Joki s Kačkou byli 1.)

 

 

Takže to byly naše další závody, nakonec sme si je i v rámci možností užili. A navíc sme všem zas dokázali že Pandičky jsou nejlepší.

Kategorie baby 6-12 měsíců:

Andul a Amy - jumping 1. místo

                  -agility 3.místo

                       -> součet 3. místo

Kačka a Joki - jumping 2. místo

                    - agility 1. místo

                       ->součet 1.místo 

Kategorie baby 12-18 měsíců:

Anet a Amy - jumping 2.místo

               - agility 2.místo

                   -> součet 2. místo

 

 

 A společná foto na závěr :)

zavody.jpg